1. Licitaţii pentru lucrările pe încă două străzi – Grigore Ureche şi Anatole France

  Cea de-a doua tranşă din împrumutul contractat de municipalitate în anul 2010 de la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în valoare de 4,8 milioane de euro a fost folosită pentru a finanţa contractele de lucrări pe 29 de străzi şi un pod:

   

  În urma finalizării unei părţi a acestor lucrări, au rezultat economii în valoare de 324.900,33 euro. Suma va fi folosită pentru finanţarea lucrărilor de modernizare pe încă două străzi: Grigore Ureche şi Anatole France.

   

  Valoarea indicatorilor tehnico-economici care au rezultat din studiul de fezabilitate realizat pentru strada Anatole France au o valoare de 1.577.150 lei. Pe această stradă este prevăzută modernizarea reţelei de apă şi canal menajer, dar şi reabilitarea carosabilului şi a trotuarelor. Strada are o lungime de aproximativ 300 de metri liniari.

   

  Pentru strada Grigore Ureche valoarea indicatorilor tehnico-economici este de 655.822 lei. Şi pe această stradă sunt prevăzute lucrări de modernizare a reţelei de apă şi canalizare, a carosibilului şi trotuarelor.

   

  Procedurile de achiziţie publică vor fi lansate la începutul anului 2013.

  Participă la discuție!

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  *

  WhatsApp chat