Casa de Cultură a Studenților Sibiu îi provoacă pe tineri la scris

Tinerii talentați ȋn ale scrisului mai au la dispoziție mai puțin de o săptămȃnă pentru a-și trimite lucrările la cea de-a 16-a ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”.

Data limită de ȋnscriere ȋn cadrul concursului este 15 martie.

Casa de Cultură a Studenților Sibiu organizează cea de-a 16-a ediție a Concursului de Creație Literară „Lirismograf”. Concursul este organizat pe patru secțiuni: poezie, proză/eseu, dramaturgie, critică literară și se adresează  tuturor  tinerilor din țară cu vȃrstă cuprinsă ȋntre 16 și 30 de ani, ale căror lucrări ȋnscrise ȋn concurs nu au mai fost publicate.

Concursul ȋși propune să ȋncurajeze tinerele talente care doresc să se lanseze ȋn sfera literară, dar și să adune, ca ȋn anii trecuți, cele mai bune lucrări ȋn cadrul unei antologii de colecție. Antologia „Conexiuni” va cuprinde toate lucrările apreciate de către juriul de specialitate și va fi lansată ȋn luna mai.

„Vă așteptăm cu lucrările sau solicitări privind detalii pe adresa de e-mail: sibiuccs@gmail.com sau pe adresa de Facebook: https://www.facebook.com/CasaStudentilorSibiu„, transmit reprezentanții Casei de Cultură a Studenților.

10511569_682874311785152_3018229812347633081_o

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*