Raluca Amariei, realeasă la șefia USR Sibiu. Cu cine face echipă și ce și-a propus

Noua conducere a USR Sibiu a anunţat, astăzi, rezultatele alegerilor desfăşurate la finele săptămânii trecute.

Raluca Amariei a fost realeasă în funcţia de preşedinte al filialei USR Sibiu, fiind şi singurul candidat înscris pentru această funcţie pe buletinele de vot, pentru un mandat de doi ani.

Prin vot secret, membrii USR Sibiu au optat pentru o structură funcţională formată din patru vicepreşedinţi, funcţii ocupate de Dan Ghiţă, Mircea Roman, Smaranda Bălan şi Adrian Echert. Fiecăruia dintre cei patru vicepreşedinţi îi va reveni o responsabilitate legată de dezvoltarea partidului, urmând astfel ca Dan Ghiţă să aibă un rol-cheie în strategia de partid, Mircea Roman să îndeplinească atribuţii legate de extinderea filialelor în judeţ, Smaranda Bălan să preia un rol de coordonare în comunicare şi PR, în timp ce Adrian Echert  se va ocupa de operaţiuni şi logistică în cadrul filialei sibiene.

În cadrul aceleaşi Adunări Generale s-au stabilit şi membrii din echipa Biroului Local, din acesta făcând parte, pe lângă preşedinte și cei patru vicepreşedinţi aleşi, Dan Barna, Remus Raţiu, Alex Buiuc, Diana Mureşan, Ionuţ Ghişe și Anca Mălaiu.

USR Sibiu și-a propus să aibă în continuare un contact direct cu comunitatea locală, prin workshop-uri organizate la sediu, dar şi despre trei noi filiale judeţene care urmează a fi deschise pana la finele acestui an.

“Fiecare pas pe care îl facem duce la consolidarea Uniunii Salvaţi România. Dialogul fiind esenţial în luarea deciziilor,  ne-am propus să fim un mediator între cetăaţeni şi Primărie. În acest sens, participăm  la dezbateri ce au loc pe diferite teme majore ale urbei, la şedinţele administraţiei publice locale. În acelaşi timp, am convingerea că actuala conducere a USR Sibiu va avea capacitatea să pună în practică obiectivele din programul politic al partidului”, a declarat Raluca Amariei.

În prezent, filiala USR Sibiu numără 51 de membri activi şi aproximativ 100 de simpatizanţi declaraţi, potrivit unui comunicat de presă al organizației județene USR Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*