325 de angajați ai companiei Continental Sibiu participă la prima ediție a Olimpiadei Sportive

Prima ediție a Olimpiadei Sportive Continental 2017, organizată de companie pentru angajații săi, are loc în perioada 11-16 septembrie.

Olimpiada Sportivă Continental este adresată exclusiv sportivilor amatori din cadrul companiei, cu sprijinul logistic, uman și organizatoric al Centrului Aria.

Competiția, la care participă 325 de persoane, celebrează sportul prin organizarea de concursuri sportive pentru opt discipline: alergare 5.000 m, sprint 100 m, natație 50 m – stilul liber, tenis de masă, tenis de câmp, baschet, spinning și triathlon, având la start sportive și sportivi de toate vârstele.

“Sportul unește și inspiră oamenii, iar acest parteneriat exprimă angajamentul companiei noastre față de valori precum încrederea, mentalitatea de învingător, libertatea de a acționa și solidaritatea, valori pe care le avem în comun cu Centrul Aria. Astfel, cred cu tărie că acest eveniment va fi unul de succes, iar pentru o săptămană angajații noștri vor trăi cu adevărat spiritul olimpic. Ne dorim să demonstrăm că suntem un angajator de top, conștient de responsabilitățile pe care le are și care oferă echilibru între munca și viața personală a angajaților săi”, declară Oswald Kolb, General Manager Continental Sibiu.

Continental Sibiu are mai mult de 3.800 de angajați, din care 1.000 sunt ingineri în centrul de cercetare și dezvoltare și peste 300 sunt ingineri în aria de producție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*