Tandemul Barna-Cioloș se lansează la Sibiu

Dacian Cioloș, președintele PLUS și lider al grupului Renew Europe din Parlamentul European, va fi prezent, alături de Dan Barna, la mitingul electoral organizat de Alianța USR PLUS mâine, 11 octombrie, începând cu orele 18.00, în Piața Mică din Sibiu.

Cele două partide promovează în campania pentru alegerile prezidențiale un tandem format din candidatul la președinție Dan Barna și candidatul pentru funcția de prim-ministru Dacian Cioloș. Mâine, la Sibiu, Cioloș va prezenta cu ocazia mitingului principalele direcții în care PLUS va propune măsuri de reconstruire a României.

„Vrem un guvern suplu, care să fie bazat pe transparentizare, simplificare, debirocratizare și digitalizare. Vom construi un sistem de educație accesibil tuturor, cu școli sigure și cu profesori care să formeze pentru viitor. În domeniul sănătății totul e de construit: de la calitatea serviciilor medicale la drepturile pacienților. Protecția biodiversității și o politică externă robustă, protecția socială efectivă și respectul pentru o justiție independentă sunt la fel de importante ca detensionarea pieței muncii, dezvoltarea rurală și stimularea investițiilor românești în afara țării ori tranziția și eficiența energetică.

În primăvara acestui an, am fost mandatați de alegători să le ducem speranțele cât mai departe. Tandemul nostru se obligă să transforme acum aceste aspirații în realități palpabile“, a declarat Cioloș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*