5.5.5. Flavours – un calendar plin de gust

 

♦ Mitichi Calendar se transformă din această ediție în M Calendar

♦ Cea de-a cincea ediție a M Calendar este una plină de savoare și gust fiind realizată în halele Boromir

 

Mitichi Calendar a început în anul 2009 cu ediția Women in Real Life. Au urmat apoi, pe rând, Circoteque 2010 – un expozeu foto despre estetica urâtului și non-valorile societății de astăzi, Natural Beauties of Romania – o colecție a celor mai frumoase locuri din România, și ediția Baroc, reprezentativă pentru Sibiu în anul ce se va încheia în curând.

 

 

Pentru ediția aniversară, pe lângă schimbarea numelui în M Calendar, produsul de modă și lifestyle și-a schimbat radical și abordarea artistică. „Prin această nouă ediție a calendarului am vrut să ne întoarcem la conceptul de bază în acest proiect, la prima ediție, în care am evidențiat feminitatea. În ediția aniversară am adus un plus prin ceea ce înseamnă modă, grație și contrast. Dacă feminitatea și moda sunt puse în contact cu elementul industrial, ele se află, totuși, în armonie cu savorile pe care le găsim în paginile calendarului”, spune Mitichi, producătorul M calendar.

 

Cele 12 fotografii realizate de Mitichi aduc într-un cadru plin de culoare suavul și delicatețea fotomodelelor combinate cu geometria industrială a halelor de producție. „Pe parcursul perioadei de producție, ne-am abătut de la scenariul de lucru inițial, folosindu-ne de elementele pe care le găseam în spațiile de lucru. Astfel, interacțiunea cu produsele a fost una spontană, priceperea modelelor fiind cea care a creat și subliniat această armonie”, mai spune Mitichi.

Lansarea oficială a celei de-a cincea ediții a M Calendar, 5.5.5. Flavours va avea loc joi, 13.12.2012, la ora 18, chiar într-una dintre halele Boromir (șos. Alba Iulia) utilizate drept decor pentru realizarea cadrelor foto.

 

Cea de-a cincea ediție a calendarului poate fi achiziționată individual sau într-un pachet de colecție cu edițiile anterioare, pe site-ul www.thecalendar.ro si pe pagina de Facebook a proiectului www.Facebook.comCalendarM.

 

Modele în M Calendar 2013: Daria Cocoș, Landiana Cerciu, Daryana Cerciu, Diana Bobeș,              Iulia Iancu

Designeri: Antonia Giurgiu, Evgheni Hudorojcov, A&S Negulescu, Lucian Rusu, Maria Simion

Hairstylist: Luciano

Make-up artist: Roxana Armeana

Bijuterii: Patricia Corcoveanu

Încălțări: Donatella

Colaboratori: Codruța Merilă, Anca Tulbure

Susținător: Mircea Ureche

 

Pentru mai multe detalii

Mitichi

info@mitichi.com

0756.590.101

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*