6 cazuri noi în ultimele 24 ore

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 638 persoane, din care 41 copii, potrivit Prefecturii.

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 483 persoane, iar 50 de persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. De asemenea, patru persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate, până în prezent.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1016 persoane izolate și 26 persoane în carantină.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Ieri, polițiștii au verificat 883 de persoane și 7 firme sau PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. A fost identificată o persoană care nu a respectat măsurile de protecție individuală, fiind aplicată o sancțiune contravențională cu amendă în valoare de 2.500 de lei. Polițiștii locali au verificat 283 de persoane și au aplicat două amenzi în valoare de 1.000 de lei pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri a măștii de protecție, în mijlocul de transport, pe toată durata călătoriei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*