A ajuns cu mașina într-o MLAȘTINĂ, la Bradu

Pompierii militari din cadrul punctului de lucru Avrig al ISU Sibiu au intervenit de urgență, în această dimineață, cu un echipaj de pompieri și un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, pe DN 1, la Bradu, unde un autoturism a ieșit de pe partea carosabilă într-o zona mlăștinoasă.


„La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de circa 26 de ani, cu traumatism membru superior drept”, informează ISU Sibiu. Tânărul a fost transportat la Urgențele Spitalului Județean Sibiu pentru investigații suplimentare.

„Pe DN 1, km 286+400 m, pe raza localității Bradu, șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod. Șoferul are 26 de ani și este din Prahova, este singura victimă. Având în vedere condițiile meteo, poliţiştii le recomandă tuturor conducătorilor auto să manifeste prudenţă şi să adapteze permanent viteza de rulare la condiţiile de drum şi de trafic. ​Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare. De asemenea, vă rugăm ca traversarea străzii să fie făcută pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunteți siguri că intenţia dumneavoastră de a traversa a fost observată de către şoferi”, a precizat Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*