UPDATE: A demisionat Liliana Coldea / Mesajul de adio

Managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat azi din funcție. 

„Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020”, anunță cei de la CJ.

Imediat ce vor emite dispoziția cu desemnarea unui manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, o vor transmite presei, adaugă aceștia.

UPDATE: Liliana Coldea acuză că din cauza presiunilor și-a depus demisia: „Numeroase presiuni care s-au făcut asupra mea m-au determinat să îmi înaintez demisia din funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Sunt un om responsabil și un profesionist care a făcut tot ce a fost posibil astfel încât lucrurile în spital să se desfășoare în interesul pacienților și cu protejarea cadrelor medicale. Nu m-am lăsat influențată de constrângerile venite pe mai multe canale și nici nu am intrat în jocurile politice, pentru că mai presus de toate este sănătatea oamenilor”.

Coldea susține că sistemul sanitar din Sibiu nu a avut de suferit din cauza managementului său, că a respectat toate procedurile și legislația în vigoare.

„În niciun caz munca medicilor nu a fost compromisă. Fiecare dintre noi am depus un jurământ și suntem în permanență în serviciul oamenilor. Sunt sigură că încrederea în spital nu a fost zdruncinată acum și în niciun caz sănătatea și viața pacienților nu au fost puse în pericol. Interesul pacienților este mai presus de orice (…). În luarea deciziilor am avut consultări cu cadrele medicale. Unii dintre aceștia m-au sprijinit, alții mai puțin sau deloc”, a spus Liliana Coldea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*