A doua etapă – Încă șase automate pentru parcări, puse în funcțiune

Șase noi automate de parcare au fost instalate în zona centrală, de-a lungul săptămânii trecute.

Serviciul Public de Administrarea a Domeniului Public din cadrul Primăriei municipiului Sibiu le-a achiziționat în luna octombrie, după ce în luna august au fost instalate primele 30 de astfel de aparate.

Contractul a inclus montarea

Harta - 36 automate de parcareÎncepând de luni, 22 decembrie, cele șase automate noi au fost amplasate pe rând și puse în funcțiune în următoarele locații: pe strada Pompeiu Onofreiu (în zona Parcului Tineretului), două aparate pe bulevardul Corneliu Coposu (în parcările de sub zidul Cetăţii), pe strada Avram Iancu, pe strada Alexandru Odobescu la intersecţia cu strada Centumvirilor şi pe strada Tribunei (între strada Mitropoliei şi strada Bastionului). Contractul de achiziție pentru cele șase aparate a avut o valoare de 131.106 lei (fără TVA) şi include montarea acestora. În paralel, la toate cele 36 de automate de parcare au fost instalate casete inscripționate, pentru a face locațiile acestor automate mai vizibile.

Adus în Piața Teatrului

Deoarece cererea pentru parcare este mare în Parcarea Teatrului, administrația locală a decis mutarea automatului de parcare de pe strada Malului, o zonă aflată în prezent în șantier pentru construcția noului pod, unde parcarea a fost desființată, și amplasarea acestuia în Parcarea Teatrului, care va fi deservită din această săptămână de două aparate.
Reamintim că parcarea se poate plăti cu ajutorul celor 36 de automate de parcare, pe două intervale ale zilei – 8-14 şi respectiv 12-18, costul parcării fiind de 1 leu pe fiecare dintre cele două intervale. Excepție face parcarea de la Piața Cibin, unde intervalul este de la ora 8 la ora 20, costul parcării fiind de 1 leu pentru fiecare două ore.

Cosmin PAL
cp@mesageruledsibiu.ro

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat