A.F.C.Hermannstadt vs C.S.M. Politehnica Iași, etapa a XIV-a, Play-Out, Liga 1

A.F.C.Hermannstadt joacă pe teren propriu contra celor de la CSM Politehnica Iași, într-o confruntare care va avea loc azi, ora 17, pe Stadionul Municipal Sibiu.

Vorbim despre etapa a XIV-a și despre ultimul meci oficial programat (momentan) în Play-Out-ul Ligii 1. Situată pe a doua treaptă a clasamentului din Play-Out, A.F.C.Hermannstadt vine după cea mai bună serie de meciuri din istoria clubului – 5 victorii și un rezultat de egalitate, în timp ce oaspeții sunt pe loc de baraj (6) și au înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri în ultimele 6 etape. Pentru această confruntare, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt nu se va putea baza pe fundașii laterali Raul Opruț și Alexandru Vodă, convocați la Echipa Națională de Fotbal de Tineret U21 și pe Romario Pires și Tiago Almeida, suspendați pentru cumul de cartonașe galbene.

,,Logic că suntem puși în dificultate acum, dacă ne gândim la timpul pe care îl avem pentru a analiza viitorul adversar, să ne pregătim și să ne concentrăm într-o manieră adecvată. Dar asta este situația la modul general, adică una foarte grea, complicată, atât în România, cât și în toată lumea, din cauza epidemei de coronavirus COVID-19. Trebuie să acceptăm acest lucru și să ne adaptăm totodată. Pe parcursul acestei perioade dificile am simțit afecțiunea suporterilor noștri. Am simțit că ne sunt alături. Suporterii au rămas lângă echipă și atunci când clubul a trecut prin momente grele. Perioada bună pe care o traversează echipa acum trebuie să le mențină acest trend favorbabil. De asemenea, faptul că jucăm acest meci pe teren propriu este încă un prilej pentru ei să ne fie alături, chiar dacă nu de pe stadion. Ne pot încuraja de oriunde până la ultimul fluier al arbitrului!”, a declarat Ruben Albes, antrenorul principal al A.F.C.Hermannstadt.

În tur, A.F.C.Hermannstadt s-a impus cu scorul de 3-2 în deplasare, realizând astfel prima victorie din acest sezon pe teren străin. Meciul se va disputa fără spectatori, în condițiile impuse de protocolul sanitar anti COVID-19.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*