A fugit de polițiști! De ce? De alcool!

Azi noapte, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au observat un șofer care a virat la stânga neregulamentar, încălcând marcajul continuu, pe Șoseaua Alba Iulia.

Bărbatul nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea pe Calea Turnișorului, unde a intrat în coliziune cu un stâlp, apoi cu o movilă de pământ, pe strada Distribuției, pe strada Autogării, pe Eduard Albert Bieltz, pe strada Batozei și apoi din nou pe Șoseaua Alba Iulia, unde a fost blocat și oprit de echipajele de poliție.

După oprirea autoturismului, șoferul a coborât din auto și a încercat să fugă, fiind prins și imobilizat de către polițiști.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că la volan se afla un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în localitatea Poiana Sibiului.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului de alcool în sânge.

În cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*