A lovit un copil pe trecerea de pietoni și a fugit ca un laș! Avea permisul suspendat

Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea unui conducător auto care la data de 14 august a fost implicat într-un accident rutier, părăsind imediat locului de producere al acestuia.

La data de 14 august, în jurul orei 1640, pe str. Semaforului din municipiul Sibiu, o copilă de 15 ani, din Cașolț, a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni. În jurul orei 2130, familia acesteia a cerut de acasă un echipaj al ambulantei pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Șoferul implicat în accidentul rutier nu a anunțat Poliția și a plecat.

Victima nu a putut oferi nici un fel de detaliu cu privire la autovehiculul implicat în accident, respectiv număr de înmatriculare, marca sau culoarea autovehiculului.

La mai puțin de 24 de ore de la producerea accidentului, respectiv în dimineața zilei de 15 august, în urma amplelor activități desfășurate, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au reușit identificarea mașinii și a bărbatului care a condus-o în momentul producerii accidentului rutier.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 22 de ani, din Slimnic, a fost prins acasă și condus la sediul Biroului Rutier Sibiu pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta are permisul de conducere reținut și exercitarea dreptului de a conduce suspendată ca urmare a săvârșirii mai multor infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, în cursul anului 2020.

Totodată, s-a stabilit faptul că autovehicul implicat în accident nu este înmatriculat, iar numărul de înmatriculare montat pe acesta la data producerii accidentului era fals, acesta aparținând unui alt autovehicul.

Acum, e cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și cu număr fals de înmatriculare, precum și conducerea unui vehicul de către o persoana a cărei exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

One Comment

  1. lovitpetrecere

    Deja e firescu’ firescului. Șoferul are mereu scuze și înțelegere din partea celorlalți când nu încetinește la zebră.
    „Să se instaleze semafoare, camere, radare, pasarele pentru pietoni, pasaje subterane pentru pietoni, să se-mbrace pietonii în portocaliu!”, orice, numai să nu încetinească șoferul la zebră.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*