A murit Mircea Niculescu, cel mai longeviv director din Sibiu. Mesajul emoționant al foștilor colegi

Inginerul Mircea Niculescu, cel care a condus aproape trei decenii Gospodăria Comunală din Sibiu și apoi societatea Apă Canal SA, s-a stins din viață, astăzi, la vârsta de 71 de ani.

Mircea Niculescu

„Cu mare greutate în suflete ne despărțim de cel ce până joi, 6 aprilie ac, s-a aflat în fruntea societății ”Apă Canal” Sibiu căutând, neobosit, căile prin care serviciul de apă și canalizare să devină tot mai bun, mai performant. Mircea Niculescu a fost cel care, începând cu anul 1989 și-a pus amprenta pe serviciile publice oferite sibienilor și nu numai.

Astăzi, în urma sa, Mircea Niculescu lasă o firmă puternică, o echipă unită ce va continua să ofere cu profesionalism și  încredere servicii de calitate tuturor celor aproximativ 300.000 de locuitori din aria de operare. Pentru toate acestea îi mulțumim !

În urma sa, Mircea Niculescu lasă o familie îndurerată, pe care de multe ori a privat-o de prezența sa, dedicând mult timp companiei pe care a ridicat-o și a adus-o în topul celor mai reprezentativi operatori regionali din România”, transmite colectivul societății Apă Canal SA Sibiu.

Un mesaj de condoleanțe a transmis și primarul Astrid Fodor.

„S-a stins din viață un om de valoare și un profesionist remarcabil care, prin aceste calități, a lăsat în Sibiu o amprentă ce nu se va șterge curând. Cu adâncă tristețe ne luăm rămas bun de la cel care a fost inginer MIRCEA NICULESCU, directorul​ general al ​S.C. Apă Canal SA.
Prin cariera sa îndelungată și​ ​remarcabilă​ ​ca manager în sectorul public, dar și prin valorile sale morale înalte, domnul Niculescu va rămâne în memoria noastră, a​ ​colegilor și colaboratorilor. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
Gândurile mele se îndreaptă acum și spre​ ​familia sa, greu încercată în aceste momente. Sincere condoleanțe!”, a spus edilul-șef.


 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*