Accident de muncă la Shopping City Sibiu

Reprezentanţii centrului comercial din Sibiu, unde a avut loc un accident de muncă, în urma căruia doi muncitori au fost răniţi, au anunţat că vor pune la dispoziţia autorităţilor toate documentele necesare investigaţiei care are loc în legătură cu acest incident.

„În legătură cu accidentul de muncă produs în această dimineaţă, pe şantierul lucrărilor de extindere a Shopping City Sibiu, reprezentanţii centrului comercial declară: Accidentul s-a produs în timpul lucrărilor la extinderea Shopping City Sibiu. Echipele de urgenţă ale centrului comercial au intervenit imediat ce a fost anunţat incidentul. Cei doi muncitori răniţi nu sunt angajaţi ai Shopping City Sibiu, ci ai societăţii contractate pentru realizarea lucrărilor. Suntem deja în legătură cu autorităţile şi le vom pune la dispoziţie toată documentaţia pe care o vor solicita în cadrul investigaţiei deschise în urma acestui nefericit incident”, au declarat cei de la Shopping City Sibiu.

Doi muncitori au fost transportaţi, ieri, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce le-a căzut pe picioare o placă de beton, în timp ce ce aflau pe şantierul de lângă complexul comercial, potrivit ISU şi Ambulanţa Sibiu.

La locul accidentului au fost trimise două echipaje, unul de la Ambulanţă, celălalt de la SMURD. Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Liliana Blaga, unul dintre bărbaţi are fractură de femur, iar celălalt, o posibilă fractură la picior.

Cei doi bărbaţi au vârste de 40 şi 45 de ani şi, în momentul producerii accidentului, erau pe şantierul de extindere al mall-ului, într-o zonă în care nu au acces clienţii magazinelor, relatează Agerpres.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*