Accident mortal la Scoreiu! Ce greșeală a făcut șoferul?

Un accident mortal s-a produs dis de dimineață pe DN 1, în Scoreiu, lângă intersecția cu DN 7C.

 

Șoferul unui autoturism care circula spre Brașov, pe fondul stării de oboseală, a pătruns pe contrasens și s-a izbit puternic de un camion condus de un bărbat de 42 de ani din Racovița.

Șoferul din autoturism și încă un pasager au murit, iar alți doi pasageri în mașină au primit îngrijiri medicale.

IPJ Sibiu: Din păcate, din accident a rezultat decesul a două persoane, respectiv: șoferul autoturismului care a pătruns pe contrasens (50 de ani, Sebeș) și al pasagerei (47 de ani, Sebeș) aflate pe locul dreapta spate. Totodată, sunt rănite trei persoane: o femeie de 26 ani din Sebeșel și un bărbat de 42 de ani din Aiud, pasageri în autoturism și șoferul camionului (42 de ani, din Racovița).

Traficul a fost ușor îngreunat, dar s-a reluat.

ISU Sibiu: ISU Sibiu intervine de urgență cu două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare pe DN1, sensul giratoriu din zona localității Scoreiu, la un accident rutier produs între un autoturism și un autocamion. S-a intervenit pentru descarcerarea a două persoane (un bărbat găsit decedat și o femeie, în stare de inconștiență). Alți doi bărbați cu multiple traumatisme primesc îngrijiri medicale. La fața locului intervin în sprijin și două ambulanțe SAJ.

Saj Sibiu: Echipajele SAJ transportă la UPU Sibiu șoferul TIR-ului care prezintă traumatism acut închis și multiple excoriatii. Al doilea echipaj SAJ transportă o femeie are prezintă la fel, TCC și contuzii multiple. Din păcate două persoane din autoturism sunt declarate decedate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*