Adrian Echert pentru președinția CJ și echipa Alianței USR PLUS pentru județul Sibiu

Alianța USR PLUS Sibiu are pentru Consiliul Județean Sibiu o echipă de profesioniști, manageri și coordonatori de proiecte, antreprenori, ingineri și economiști, oameni care vin din mediul privat și au demonstrat că progresul și schimbarea se pot face dacă există oameni competenți și voință. Este o echipă care aduce o nouă speranță în administrația județeană, o echipă hotărâtă să schimbe localitățile din județ, stradă cu stradă, uliță cu uliță, astfel încât fiecare om să fie implicat în comunitate, respectat și proiectele de dezvoltare, debirocratizare, infrastructură, digitalizare și transport să fie finalizate.

 

Adrian Echert este candidatul USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Sibiu și face echipă pentru județul Sibiu împreună cu următorii candidați ai Alianței pentru funcțiile de consilieri județeni:

 

🔘 Claudiu Mureșan (economist)

🔘 Ruxandra Cibu Deaconu (manager proiecte IT)

🔘 Anca Mălaiu (agent servicii clienți)

🔘 Constantin Folescu (inginer calculatoare)

🔘 Florin Apetroae (inginer IT)

🔘 Traian Belei (antreprenor)

🔘 Mircea Roman (inginer electromecanic)

🔘 Cristian Vîlcu (informatician)

🔘 Ionuț Preda (inginer)

🔘 Liviu Coman (medic specialist psihiatrie pediatrică)

🔘 Marius Birău (inginer)

🔘 Claudiu Muntean (fotograf)

🔘 Cătălin Gabor (inginer investiții)

🔘 Zeno Popovici (antreprenor în IT)

🔘 Nicolae Gross (inginer electronist)

🔘 Ionuț Roibulescu (manager)

🔘 Ștefan Kerstesz (antreprenor)

🔘 David Drăgan (manager tehnic)

🔘 Ciprian Bardan (economist)

🔘 Marius Bogdan (manager)

🔘 Laurențiu Theodoru (inginer telecomunicații)

🔘 Gheorghe Lazăr (inginer industria automotive)

🔘 Simion Burnete (inginer industria gazelor naturale)

🔘 Eugen Mitrofan (inginer mecanic)

„Județul Sibiu are potențialul de a fi modelul de dezvoltare pentru oricare altă zonă. Are toate atuurile, de la modelul cultural și resursa umană, până la poziționarea geografică. Dar toate trebuie valorificate eficient, durabil și unitar. Există discrepanțe majore între zone și localități diferite din cauza unor politici ghidate de interese și a lipsei de profesionalism. Totul poate pleca de la noi standarde de transparență. Consiliul Județean trebuie să se asigure și să urmărească implementarea acestora în primăriile tuturor UAT-urilor. Transportul intrajudețean modern trebuie construit pe baza unui master plan care să includă, pe lângă  șoselele și căi ferate județene, tren urban și trasee pentru biciclete”, precizează Adrian Echert, candidatul Alianței USR PLUS pentru președinția Consiliului Județean Sibiu.

Susține echipa Alianței USR PLUS pentru Președinția și Consiliul Județean Sibiu și semnează lista de susținere care pot fi descărcat de pe sibiu.usrplus.ro și predate la sediile USR și PLUS din municipiul Sibiu, B-dul Victoriei, nr. 14.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*