AFC Hermannstadt a relansat echipa a doua și visează chiar la o academie de fotbal pentru copii și juniori

FC Hermannstadt 2 își reia activitatea și s-a înscris în Liga a III-a, unde va fi pregătită de Dorin Zotincă și Jan Gavrilă.

Clubul sibian a anunțat astăzi relansarea echipei a doua, sub comanda celor doi tehnicieni emblematici pentru Sibiu.

Dorin Zotincă / foto: ASFC Interstar

Jean Gavrilă

„Proiectul nostru crește de la an la an prin profesionalism și prin fapte constructive. Ca dovadă, am decis să reînființăm în acest sezon echipa a doua a A.F.C. Hermannstadt, pe care am înscris-o în Liga a III-a. Măsura vine din dorința de a promova tot ce poate oferi mai bun Sibiul pe plan fotbalistic. De aceea, FCH 2 va fi formată în proporție de 90% din cei mai talentați tineri fotbaliști sibieni. În acest sens, A.F.C. Hermannstadt a parafat un parteneriat cu A.S.F.C. Interstar Sibiu și Viitorul Selimbăr.

Antrenorul principal al FCH 2 va fi dl. Dorin Zotincă, un tehnician cu licență PRO și o figură emblematică în istoria fotbalului sibian. Acesta va fi susținut pe banca tehnică de dl. Jan Gavrilă, antrenorul care a fost și a rămas alături de noi de la început.

Reînființarea echipei a doua și înscrierea ei în Liga a III-a este primul pas spre Academia A.F.C. Hermannstadt pentru copii și juniori, un proiect pe care îl vom lansa anul viitor.

Acțiunea este realizată în parteneriat cu Primăria Sibiu”, anunță oficialii clubului local, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*