Alianţa 2020 USR PLUS şi-a propus obţinerea unui scor de 30% la Sibiu

Alianţa 2020 USR PLUS şi-a propus să obţină un scor de 30 de procente de voturi în judeţul Sibiu, la alegerile europarlamentare de duminică, ceea ce ar însemna dublarea scorului de la alegerile parlamentare, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă, preşedintele filialei judeţene a USR, Adrian Echert.

„Avem în vedere dublarea scorului de la parlamentare sau undeva în zona respectivă. Am avut atunci 19.000 de voturi în judeţul Sibiu şi undeva la 14% la nivelul judeţului. Acum ne-am dezvoltat mult mai mult faţă de atunci, avem filiale în judeţ, avem şi suportul colegilor din PLUS, deci noi sperăm la dublarea scorului de la parlamentare, astfel în zona 27 – 30% din voturi”, a precizat Adrian Echert. Potrivit sursei citate, liderul USR, deputatul Dan Barna, va vota duminică la Sibiu, după care se va deplasa la Bucureşti.

Pe lista de candidaţi ai Alianţei 2020 USR PLUS se regăsesc şi doi membri ai USR Sibiu, fosta preşedintă a filialei judeţene, Raluca Amariei, şi Nicolae Ştefănuţă, angajat al Parlamentului European (PE).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*