Alianța USR PLUS Cisnădie își anunță candidații pentru Primărie și Consiliul Local

Alegerea femeilor pe locurile eligibile este un atu al echipei pe care USR și PLUS Cisnădie o propun pentru alegerile locale de anul acesta, potrivit unui comunicat al filialei.

Candidatul la Primăria Cisnădie și pentru Consiliul Local este Rodica Velțan, economist de profesie și președinte al filialei USR Cisnădie din 2018. “Are 40 ani, este de multă vreme preocupată de activitatea Primăriei și a Consiliului Local și militează pentru transparență în administrația locală și stoparea risipei banului public prin prioritizarea proiectelor administrației”, se arată în comunicat.

„Cred că este momentul unui schimb de generații în administrația locală din Cisnădie. Este momentul ca tineri cu inițiativă, cu experiență în domeniul lor de activitate și cu viziune să conducă acest oraș și să îi decidă viitorul. Prioritățile noastre sunt infrastructura, educația, inclusiv prin deschiderea de noi unități școlare în Cartierul Arhitecților, mobilitatea și dezvoltarea comunității, prin păstrarea patrimoniului cultural și istoric al Cisnădioarei și al Cisnădiei. Acesta va fi mandatul nostru în următorii 4 ani, iar propunerile noastre pentru Consiliul Local sunt garanția că Cisnădia e una singură, indiferent că se numește Vatră, Cartierul Arhitecților sau Cisnădioara”, a declarat Velțan.

Echipa propusă la Consiliul Local este completată de: Andreea Zîmța (USR, inginer, 27 de ani), Marius Vlăsceanu (PLUS, inginer proiectant de componente din mase plastice pentru industria automotive, 29 de ani), Mihaela Seușan (USR, profesor și formator în cadrul Casei Corpului Didactic, 58 de ani), Alexandru Gheorghiu (USR, 33 de ani), Adrian Daneș (PLUS, inginer textilist și director tehnic, 48 de ani), Adrian Sinkievici (USR, director financiar al unei companii, 41 de ani), Cosmin Simion (PLUS, 29 de ani), Anca Tătaru (USR, inginer constructor, 37 de ani).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*