Ambasadorii Franței și Belgiei, prezenți la „Întâlnirile francofone de afaceri” de la Sibiu

Sibiul a găzduit ieri „Întâlnirile francofone de afaceri”, un eveniment organizat de Clubul Francofon de Afaceri Sibiu condus de președintele Patrick Moleins, directorul fabricii NTN SNR Rulmenți.

Ambasadorul Franței în România, Excelența Sa Michèle Ramis, a deschis evenimentul la care a participat ambasadorul Belgiei, Excelența Sa Thomas Baekelandt, alături de reprezentanți a câtorva zeci de firme din Franța, Belgia, Elveția și Luxemburg care au deschis afaceri în România și în Sibiu.

Primarul Astrid Fodor a participat la eveniment pentru a transmite un mesaj clar de susținere și de apreciere față de acele firme care activează în Sibiu și care contribuie astfel la bunăstarea comunității. „Franța este un partener strategic al României în domeniul investițional. În cifre vorbim de 3.000 de firme prezente la noi în țară, peste 12.000 de locuri de muncă create de aceste investiții care totalizează peste 4,2 miliarde de euro. Sibiul are onoarea să fie unul dintre orașele gazdă pentru câteva firme franceze. De fapt, una dintre acestea, cea mai mare la nivel de Sibiu, este NTN SNR Rulmenți, unul dintre pionierii Zonei Industriale Vest, deschiz​â​nd astfel calea și d​â​nd încredere în Sibiu și altor investitori de calibru din Europa și din lume”​, a declarat Fodor.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat