Ambient a inaugurat „Casa Demonstrativă” la Cluj

 

La evenimentul de lansare desfăşurat astăzi în Centrul Comercial Cluj a participat primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, alături de alte oficialităţi locale.

„Casa Demonstrativă” completează programul „Ambient Total” şi urmăreşte îmbunătăţirea soluţiilor pentru locuinţă pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor care îşi fac casă nouă. Acestea pot vedea şi „alege pe viu” punerea în operă corectă şi recomandată a fiecărui material de construcţie sau finisaj pe componente: stâlpi de structură, zidărie de cărămidă sa BCA, izolaţie, instalaţie pentru încălzire, sanitare şi electrice, tencuială de interior şi exterior, acoperiş, horn şi multe altele.

Prin acest nou concept Ambient nu pune la dispoziţia clienţilor doar materialele necesare executării unei lucrări, ci oferă şi consilierea familiilor de la începutul şi până la finalul proiectului de renovare sau construcţie a casei.

“Valoarea Ambient constă în reuşita de a construi parteneriatu client – meşteri – producători, folosind consilierea ca liant. Familiilor din Cluj-Napoca care aleg să păşească în «Casa Demonstrativă» le promitem că au făcut cea mai bună alegere, pentru că aici vor găsi cele mai avansate, mai durabile şi mai frumoase soluţii pentru casele lor”, a declarat Ioan Ciolan, Director General Ambient.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*