Angajări la Spitalul Județean Sibiu

Consiliul Județean a aprobat, ieri, suplimentarea numărului de posturi din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

În total, este vorba de încă 20,5 posturi, repartizate astfel: secția Clinică Chirurgie Generală I – Compartimentul Chirurgie Toracică cu un post de medic specialist; secția Clinică Cardiologie I cu un post de medic specialist cardiolog, 2 posturi de asistente medicale și 3 posturi de îngrijitoare de curățenie; Compartimentul Terapie Intensivă Coronarieni cu 2 posturi de asistente medicale, 3 posturi de infirmiere și 1 post de brancardier; un post de registrator medical, pentru Compartimentul ATI II (obstetrică ginecologie); Compartimentul de Prevenire a Infecțiilor Asociate Asistenței Medicale – 0,5 post de îngrijitoare de curățenie; Centrul de Dializă, 1 post de psiholog; Unitatea de Primiri Urgențe – 5 posturi de asistente medicale.

Organigrama ajunge la 2.209 posturi

Modificările propuse pentru fiecare secție în parte presupun o creștere a numărului de posturi aprobate, de la 2188,5 în prezent la 2.209 posturi. „Am solicitat suplimentarea posturilor pentru secțiile care, în ultima perioadă, ne-au comunicat că nu își pot desfășura activitatea cu personalul existent. Această suplimentarea a posturilor nu necesită efort financiar suplimentar, deoarece se încadrează în bugetul aprobat”, a precizat managerul SCJU Sibiu, economistul Cornel Benchea. Posturile noi vor fi scoase la concurs conform unui calendar realizat în funcție de solicitările secțiilor și vor fi publicate pe pagina web a SCJU Sibiu, secțiunea „Anunțuri“.

Tot în cadrul ședinței CJ Sibiu de ieri a fost aprobată suplimentarea bugetului alocat SCJU Sibiu, după cum urmează: 120.000 lei – subvenție acordată SCJU Sibiu pentru achiziționarea unui ecograf de înaltă performanță; 208.400 lei – pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului de Investiții: Reabilitarea, modernizarea și echiparea secției Clinice Neurologie; 120.000 lei – pentru realizarea studiului de fezabilitate al obiectivului de Investiții: Modernizare, extindere și dotare a Unității de Primiri Urgențe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*