Antreprenori fabricați în laborator, la ULBS

Studenții sibieni vor avea oportunitatea de a participa gratuit la un program de educație antreprenorială dezvoltat și implementat în cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

În perioada octombrie – decembrie 2017, Universitatea “Lucian Blaga din Sibiu” redeschide Laboratorul de Antreprenori, un program de educație antreprenorială dedicat studenților și tinerilor sibieni care doresc să facă primii pași înspre dezvoltarea propriei afaceri. Laboratorul de Antreprenori, aflat la cea de-a doua ediție, cuprinde un program complet de educație antreprenorială, adaptat la nevoile de dezvoltare personală și profesională ale tinerilor și la exigențele pieței.

Tinerii vor parcurge toate etapele necesare construirii unei afaceri și vor avea ocazia de a-și dezvolta cunoștințele și competențele antreprenoriale, participând la o serie de workshop-uri și activități care abordează o varietate de teme: cercetare de piață, modele de business, plan de afaceri, branding și promovare, design thinking, teambuilding. Pe tot parcursul programului, participanții vor beneficia de mentorat de la antreprenori din comunitatea sibiană. Totodată, tinerii vor participa la o serie de evenimente pe tema antreprenoriatului și vor avea ocazia să intre în dialog cu antreprenori de succes și specialiști din mediul de afaceri din România.

“ULBS continuă să pună în aplicare strategia sa de deschidere către comunitate și către mediul socio-economic. Dorim să le oferim studenților noștri o experiență de învățare complexă care să îi ajute să își dezvolte cunoștințele și competenețele antreprenoriale și să îi motiveze să își pună în valoare talentul, imaginația și creativitatea pentru a-și transforma ideile în afaceri care vor contribui în viitor la dezvoltarea economiei”, a explicat prof. univ. dr. Livia Ilie, prorector pentru Strategie Organizațională și Financiară la Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu.

Despre antreprenoriat, cu Liviane Tane și Lucian Hanea

Primul eveniment motivațional din cadrul Laboratorului de Antreprenori a avut loc miercuri, 18 octombrie, în Aula Facultății de Drept. Tinerii au avut ocazia să afle mai multe informații despre antreprenoriat și provocările asociate cu dezvoltarea unei afaceri în România de la doi antreprenori de success, Liviana Tane (The Nest – București) și Lucian Hanea (H&H Consulting – Sibiu). Cei doi invitați au împărtășit experiențele personale și i-au provocat pe tineri să își exporeze potențialul de a-și dezvolta propria afacere, potrivit unui comunicat de presă al ULBS.

Laboratorul de Antreprenori este un program dezvoltat în cadrul Societății Antreprenoriale Studențești EduHub ULBS care își propune să susțină și să dezvolte inițiative antreprenoriale studențești și un ecosistem antreprenorial, prin consolidarea relațiilor cu comunitatea locală și de afaceri pentru a genera valoare economică și socială.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat