Apel Tursib: Evitați folosirea mijloacelor de transport când angajații merg sau vin de la serviciu

În perioada următoare, unele dintre societăţile comerciale care şi-au redus sau suspendat activitatea încep să reia lucrul, fapt care se repercutează şi asupra gradului de aglomerare din mijloacele de transport public ale Tursib SA.

Pentru a evita aglomerarea autobuzelor atunci când oamenii intră sau ies din schimburile de lucru – în intervalele orare: 5:30 – 8:30, 13:30 – 17:30 şi 21:30 – 23:30, Tursib face apel la toţi călătorii care nu se deplasează la şi de la locul de muncă să îşi decaleze programul, să evite pe cât posibil să circule la orele de vârf şi să îşi amâne ieşirile care nu sunt absolut necesare, pentru intervale la care circulaţia publicului cu autobuzul este mai redusă.

„Ştim că ultima perioadă de timp a fost una grea, cu restricţii multe de deplasare, însă pericolul nu a trecut. În acest context facem apel în mod special la persoanele peste 65 de ani, care se află în categoria cea mai mare de risc, să ne sprijinine în demersurile noastre şi să evite utilizarea mijloacelor de transport în comun, atunci când oamenii merg sau vin de la serviciu. Suntem conştienţi de faptul că vă cerem mult, dar ştim şi că dispuneţi de posibilitatea unui orar mai flexibil decât al unei persoane active în câmpul muncii şi că, în cazul în care acceptaţi solicitarea noastră, aţi putea face o mare diferenţă în privinţa gradului de aglomerare al autobuzelor. Avem convingerea că noi sibienii, ca şi comunitate, putem şi suntem capabili să ne ajutăm între noi şi fiecare în măsura posibilităţilor, putem să ne protejăm în primul rând pe noi înşine şi prin aceasta, pe cei din jurul nostru. În acest sens, vă rugăm ca pe toată perioada călătoriei cu autobuzul, să purtaţi mască de protecţie. Vă mulţumim tuturor pentru înţelegere şi colaborare şi vă asigurăm de faptul că noi, cei de la Tursib, facem tot ceea ce ţine de noi pentru ca în toată această perioadă, călătoriile cu autobuzele noastre să fie cât mai sigure şi să se desfăşoare în cele mai bune condiţii”, transmite compania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*