Aproape 12 mii de lei, sponsorizare pentru echipele de juniori, din partea suporterilor CSU Sibiu

Peste 150 de sibieni au redirecționat, anul trecut, cei 2% din impozit către Asociația Baschet Club Sibiu.

Administrația Financiară a virat, zilele trecute, către Asociația Baschet Club Sibiu 11.768 de lei, sumă strânsă ca urmare a completării formularului 230 de către suporteri. Conducerea clubului a decis ca banii să fie utilizați de juniorii BC CSU Sibiu pentru cheltuielile prilejuite de participarea în competițiile organizate de Federația Română de Baschet.

Banii urmează să fie împărțiți în mod egal celor trei echipe de juniori ale clubului: Under 13, Under 16 și Under 18. Banii vor fi utilizați exclusiv pentru acoperirea unei părți din cheltuielile prilejuite de participarea celor 60 de juniori BC CSU Sibiu în competițiile naționale organizate de FRB. „Am decis ca acești bani, proveniți din cei 2% redirecționați de sibieni, să fie folosiți de către juniori. Echipele noastre pregătite de Alexandru Kovacs, Alexandru Rubint și Cristian Crăciun au reușit, și în sezonul actual, rezultate foarte bune și ne demonstrează, de la an la an, că merită să fie sprijiniți tot mai mult. Anul trecut am reușit să obținem finanțare și de la autoritățile locale pentru pregătirea și participarea lor în competițiile naționale și sperăm să reușim să continum să investim tot mai mult și în juniorii noștri, pentru a crește generații cât mai valoroase de baschetbaliști”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Reprezentanții clubului au mai anunțat că își doresc ca, pe viitor, toți banii strânși din redirecționarea celor 2% din impozit să fie folosiți exclusiv de juniori. Orice angajat poate ajuta, direcționând 2 la sută din impozitul anual către Asociația Baschet Club Sibiu. Pentru aceasta, trebuie să completeze Formularul 230 – „Cerere privind destinația sumei reprezentând până la 2% din impozitul anual” și să îl expedieze sau să îl depună la registratura organului fiscal de care aparține cu domiciliul până la 25 mai 2018.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*