Aproape 150 de amenzi pentru parcare în zona Pieței Cibin

Piața agro-alimentară Cibin este cea mai căutată de către sibieni și, de aceea, și locurile de parcare sunt foarte solicitate.

Din acest motiv, începând din 2014, în aceste spații se poate parca maxim 2 ore, timp suficient ca cetățenii să cumpere cele necesare din piață. În acest fel, se asigură eliberarea mai rapidă a locurilor, pentru a putea fi puse la dispoziția altor cetățeni.

În contextul aglomerației din zonă, Serviciul de Administrare a Domeniului Public a efectuat în perioada 27-30 septembrie o acțiune de verificare. Un număr de 149 de sancțiuni au fost aplicate în cele patru zile, valoarea amenzilor variind între 100 și 350 de lei. Dintre acestea, 91 de amenzi au fost aplicate celor care au parcat fără tichet de parcare și deci nu au plătit serviciul. Alți 35 de șoferi au fost sancționați pentru că nu au respectat limita maximă de parcare de 2 ore. Un număr de 25 de autovehicule de aprovizionare au fost parcate neregulamentar în locurile de parcare din jurul pieței, în loc să parcheze în spațiul special amenajat pe strada Malului. Și acești conducători auto au fost sancționați.

„Acest tip de acțiuni se vor repeta pentru a descuraja parcarea neregulamentară și pentru a degaja zona”, avertizează reprezentanții municipalității.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*