Aproape 4.000 de sibieni au ridicat deja ajutoarele în alimente din partea Uniunii Europene

Până în prezent Serviciul Asistență Socială a transmis 4.550 de invitații către sibieni pentru a veni să ridice pachetele cu alimente din partea Uniunii Europene. Un număr de 3.764 de sibieni din totalul de 9.146 înscriși pe listă s-au prezentat deja pentru a ridica aceste ajutoare.

“Acțiunea de distribuire s-a desfășurat ordonat anul acesta. Datorită invitațiilor trimise de serviciul abilitat, sibienii incluși pe listele de beneficiari și-au ridicat alimentele în condiții normale și civilizate” a declarant primarul interimar al Sibiului, doamna Astrid Fodor.

_DSC0157Serviciul Asistență Socială continuă să transmită aceste invitații către sibieni, în ordinea alfabetică, în depozite fiind disponibilă în prezent o cantitate de alimente suficientă pentru încă aproximativ 2.050 de persoane. Cantitățile de alimente vor fi livrate treptat, până la acoperirea nevoilor.

Reamintim că programul centrului de distribuire este de luni până vineri, de la ora 9 la ora 13. Fiecare beneficiar va primi următoarele cantităţi de alimente: 4 litri ulei, 4 kg zahăr, 6 kg făină, 6 kg mălai, 800 g paste făinoase, 8 conserve de carne de porc, 6 cutii de conserve de carne de vită şi 10 cutii de pateu de ficat. Alimentele vor fi preambalate în două cutii de carton cu o greutate de aproximativ 13,5 kg fiecare.

Mirela Gligore

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat