Aproximativ o săptămână până la concertul Dream Theater din Cluj. Ce trebuie să ştie fanii sibieni

Au mai rămas doar 9 zile până când fanii vor avea șansa unică de a asculta live integral albumul “Images and Words”, cel mai bine cotat disc din istoria uneia dintre trupele etalon ale muzicii rock.

După entuziasmul manifestat de cei care și-au achiziționat biletele din pachetele Platinum Dream Ticket și Golden Dream Ticket, de astăzi, 10 mai, organizatorii au pus la bătaie biletele de acces general pentru cel mai așteptat concert de rock al primăverii.

 Pe fani îi așteaptă 3 ore de extaz pe 19 mai la Cluj-Napoca și pe 20 mai la București în ceea ce se anunță a fi două evenimente “once in a lifetime”.

Biletele pot fi achiziționate la prețul de 225 de lei până la data de 18 mai și la 250 de lei în ziua concertului.

Concertul Dream Theater de la Cluj-Napoca va avea loc pe 19 mai in incinta Cluj Arena.

Anul acesta, Dream Theater aniversează un sfert de secol de la lansarea albumului și a piesei „Images and Words”, o compoziție de rezistență în istoria muzicii rock, precum și o piatră de hotar în cariera impresionantă a americanilor.

Cu o tradiție de aproape 3 decenii, Dream Theater a călătorit în întreaga lume, împărtășind poveștile din spatele riff-urilor de chitară sau ale versurilor complexe, rezistând obstacolelor, continuând să inoveze și consolidându-și poziția de „trupă cult”.

Consistența muzicală și virtuozitatea demonstrată cu fiecare apariție live se datorează legăturii trainice dintre 5 artiști, multi-laureați de numeroase reviste de specialitate și de critici: John Petrecci, John Myung, James LaBrie, Jordan Rudess și Mike Mangini.

Dintre cele 13 albume de studio, „Images and Words” ocupă un loc aparte în istoria trupei. Este primul material discografic care îl are la voce pe James LaBrie și rămâne cel mai bine vândut album până în ziua de astăzi. Totodată, single-ul „Pull Me Under” a reușit să se claseze în primele 10 poziții în topul radio și TV, atrăgând mulți alți iubitori de muzică în sfera rock-ului.

Conform unui critic, „ei reușesc să își stabilească anumite standarde și tot ei le și depășesc”. „Images and Words” reunește multe piese devenite legendare deja, pe lângă ante menționata „Pull Me Under”, numărându-se și „Leaning to Live”, „Another Day” sau „Metropolis – Part I: „The Miracle and the Sleeper”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*