Asfaltare cu întârziere

Lucrările din Piața Unirii vor continua și astăzi, deși trebuiau să se încheie de ieri.

Firma angajată de Primăria Sibiu nu a reușit să finalizeze asfaltarea în cursul zilei de ieri, așa cum fusese programat. A mai rămas de executat o porțiune din giratoriul de la intersecția bd. Coposu – Piața Unirii. Utilajele firmei Terra Building SRL au rămas parcate chiar în giratoriu, situația încurcând traficul rutier nu doar în zona Ramada, ci și mai jos, pe Șoseaua Alba Iulia, unde la primele ore ale dimineții s-a creat o aglomerație de nedescris. Nici prezența unui polițist nu a reușit să fluidizeze circulația la următoarea intersecție importantă, dintre Șoseaua Alba Iulia și strada Morilor.

Reprezentanții municipalității spun că lucrările din Piața Unirii se vor încheia astăzi. „Lucrările în Piața Unirii continuă și astăzi, sub trafic. Vor termina astăzi, dacă permit condițiile meteorologice”, a declarat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei, pentru Mesagerul de Sibiu.

Așternerea noului strat de asfalt pe tronsonul dintre intersecția cu Calea Dumbrăvii și Hotel Ramada a fost programată pentru ieri. Vineri după-amiază, reprezentanții Primăriei se declarau mulțumiți de ritmul bun în care au avansat lucrările de reparații în Piața Unirii.

 

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat