Aşteptându-l pe Demis Roussos


Turneul va începe în 1 aprilie în Timişoara, la Sala Olimpia, pentru ca în 3 aprilie la Sala Sporturilor artistul să încânte fanii din Iaşi. În 5 aprilie, Demis Roussos va concerta la Sala Sporturilor „Transilvania” din Sibiu, urmând ca artistul să încheie turneul naţional în 7 aprilie la Patinoarul Olimpic din Braşov, a anunţat Project Events, organizatorul evenimentului. Dacă până acum fanii din România erau obişnuiţi cu concertele de Crăciun ale lui Demis Roussos, pentru acest turneu, artistul pregăteşte un spectacol nou, cu multe surprize şi piese noi. Deşi structura spectacolului va fi una cu totul nouă, cântăreţul va interpreta şi melodiile care l-au transformat în idol pentru mai multe generaţii: „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind”.

În 5 aprilie, Sala Sporturilor din Sibiu va fi cucerită de carismaticul artist Demis Roussos

În 5 aprilie, Sala Sporturilor din Sibiu va fi cucerită de carismaticul artist Demis Roussos

Bilete pentru toate buzunarele

 

Pentru spectacolele din cadrul turneului naţional Demis Roussos, biletele s-au pus în vânzare începând cu data de 3 februarie. Acestea se găsesc în reţeaua Biletoo.ro, la magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center, librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica şi Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor şi online pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro şi myticket.ro, dar şi din diverse locaţii din Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu. Preţurile biletelor variază între 50 şi 250 de lei, au precizat organizatorii. Astfel, la categoria VIP, sibienii vor trebui să plătească 250 de lei. La categoria 1, biletele costă 200 de lei, la categoria 2 – 150 de lei, la categoria 3 – 100 de lei, iar la categoria 4 – 50 de lei. Cum marele maestru îşi susţine fiecare concert live, de pe scena special amenajată pentru el nu va lipsi orchestra alături de care cântă de fiecare dată când susţine un concert în România, precum şi un decor creat special pentru acest eveniment.

 

O voce inconfundabilă

 

Cu o carieră impresionantă de peste 44 de ani, milioane de discuri vândute în întreaga lume şi serii de concerte greu de contorizat pe toate continentele, Demis Roussos a reuşit să cucerească inimile fanilor de pretutindeni. Pe numele său adevărat Artemios Ventouris Roussos, renumitul artist s-a născut în Alexandria (Egipt), din părinţi greci, pe 15 iunie 1946. Şi-a început activitatea muzicală în 1963, atingând succesul internaţional în anii ’70. Solo sau în cadrul unor trupe precum Aphrodite’s Child, el a vândut peste 40 de milioane de albume.

 

 

De unde luăm bilet?

l Agenţia Teatrală – bd. Nicolae Bălcescu nr. 17

l Flanco Box şi Flanco Carrefour – Şos. Sibiului nr. 5

l Sala Polivalentă – str. Octavian Goga nr. 1

l Diverta, bd. Nicolae Bălcescu nr. 30

l online: biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro sau myticket.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*