Atelier de carte-obiect coordonat de artista Liliana Basarab

Zilele Sofia Nădejde – ediția a IV-a debutează la Sibiu, în data de 14 august. Sâmbătă, de la 11.00 la 13.00, artista Liliana Basarab va coordona, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, un atelier de carte-obiect, pornind de la o selecție de fragmente din cărțile de poezie nominalizate la edițiile trecute ale Premiilor Sofia Nădejde pentru Literatură Scrisă de Femei.

Liliana Basarab: Atelierul de carte-obiect este o formulă ludică de traducere în vizual a unor poezii selectate din edițiile anterioare ale Premiilor Sofia Nădejde. Cartea- obiect este o lucrare artistică care combină două arte diferite – limbajul poetic și artele vizuale.

Atelierul este deschis atât copiilor, cât și adulților. Materialele de lucru vor fi puse la dispoziție de organizatoare.

Evenimentul se va desfășura în conformitate cu măsurile sanitare aflate în vigoare.

Parteneri: tranzit.ro/București, Scena.ro, Asociația Română pentru Promovarea Artelor Spectacolului, Asociația Română a Femeilor în Cinema, Apollo111, Ceramic, Muzeul Național al Literaturii Române, Teatrul pentru Copii și Tineret Gong, La Două Bufnițe, Librăriile Humanitas, Librarium, Cărturești, Colegiul Național „Liviu Rebreanu” Bistrița-Năsăud, Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică, Colegiul Național „Lucian Blaga”, Colegiul Național „Radu Negru”, Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth”.

Proiectul Zilele Sofia Nădejde – ediția a IV-a este organizat de Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, co-finanțat de A.F.C.N. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*