Atenţie, întreruperi! E.ON pune în funcţiune noile conducte de gaze naturale care vor deservi consumatorii de pe strada Cuptorului

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de reabilitare a conductelor de distribuţie a gazelor naturale de pe strada Cuptorului din municipiul Sibiu.

Pentru efectuarea lucrărilor specifice de cuplare a noilor conducte şi branşamente la sistemul de distribuţie a gazelor naturale al municipiului Sibiu, compania este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de marţi, 4 decembrieîncepând cu ora 09.00, pe străzile Cuptorului, Ţiglarilor, Deventer, Al. Picasso şi Klagenfurt. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu orele 16.00.

Compania reaminteşte consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat