Au fost stabiliţi preşedinţii secţiilor de votare

Preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare din judeţul Sibiu au fost stabiliţi marţi, 24 mai, prin tragere la sorţi computerizată. Acţiunea a avut loc la sediul Prefecturii Sibiu, şedinţa organizată de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) fiind publică. Pentru alegerile locale din data de 5 iunie 2016, în judeţul Sibiu au fost delimitate 370 de secţii de votare. Numărul persoanelor care au fost înscrise pentru experţi electorali la acest scrutin a fost de 906, dintre acestea fiind selectate electronic 740 de persoane ( 370 pentru preşedinţi de secţii de votare şi 370 pentru locţiitori de preşedinţi).

Rezultatele tragerii la sorţi pot fi consultate pe site-ul Instituţiei Prefectului – Judeţul Sibiu, www.prefecturasibiu.ro, la secţiunea Alegeri 2016, Rezultatele tragerii la sorţi computerizate din 24 mai 2016, pentru preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi a locţiitorilor acestora .

De asemenea, vor fi făcute publice prin afişare pe site-ul Autorităţii Electorale Permanente (www.roaep.ro), respectiv la sediile birourilor electorale de circumscripţie şi pe site-urile acestora.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*