Au mai rămas câteva ore până la spectacolul lui Cristian Gog de la Sala Thalia

Au mai rămas doar câteva ore până la spectacolul Imposibilități marca Cristian Gog, care va avea loc începând cu ora 19.00 la Filarmonica de Stat – Sala Thalia.

În timpul spectacolului de două ore, Cristian Gog îi va face pe toți spectatorii din sală să creadă în imposibil. Citirea gândurilor, influențarea lor, telepatie, hipnoză și multe alte numere de mentalism vor fi desfașurate pe scenă într-o atmosferă plină de mister și bună dispoziție.

Cristian Gog a fost votat de către publicul român ca fiind „cel mai talentat român” în cadrul emisiunii Romanii au talent (ediția 2012), iar The Sun l-a declarat pe Cristian „Omul care și-a oprit inima pentru a câștiga Românii au Talent.”

Spectacolul face parte din turneul național „Imposibilități”, un turneu care își propune să transporte audiențele dincolo de limite, în lumea imposibilului. „Vreau să ridic nivelul divertismentului când sunt pe scenă, să ofer un spectacol unic, plin de amuzament și de participare din partea spectatorilor, care să-i motiveze pe toți cei prezenți” a declarat Cristian Gog.

Mentalismul este forma de divertisment prin care cineva produce efecte ce implică anumite fenomene inexplicabile: percepție extrasenzorială, citire a gândurilor, telepatie, anticipare a unor evenimente sau acțiuni ale anumitor persoane, clarviziune, control asupra anumitor obiecte doar prin puterea minții sau chiar influențarea viitorului. Efectele de mentalism sunt menite să nască întrebări, curiozități și să inducă o plăcută stare de perpexitate. Principalul scop al acestora este însă de a oferi un divertisment de calitate și de a atinge spectatorul pe plan emoțional, astfel încât experiența trăită să fie de neuitat.

Cristian Gog

Biletele costă 30 sau 40 de lei, în funcție de locul în sală, respectiv 100 de lei biletele VIP (bilete VIP includ afişul cu autograf, o lingură marca Cristian Gog) și pot fi achiziționate online de pe www.biletmaster.ro, de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Sibiu sau de la Sala Thalia.

Turneul „Cristian Gog în Imposibilități” continuă în această toamnă în cinci orașe, urmând ca în primăvară turneul să ajungă în alte 20 de orașe din România și Republica Moldova.

Calendarul turneului pentru această toamnă este:
• 10.11.2014 – Sibiu – Sala Thalia
• 11.11.2014 – Târgu-Mureș – Centrul Cultural Mihai Eminescu
• 12.11.2014 – Brașov – Sala Operei
• 24.11.2014 – Iași – Casa de Cultură a Studenților

Evenimentul este produs de Guevara Events. Partener eveniment: AIESEC Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*