Au pus în pericol siguranța circulației rutiere. Șoferi cu alcool la bord

Mai mulți șoferi s-au ales cu cercetare penală în weekend, pentru alcool la volan.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 20:10, pe DJ 141A, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism condus dinspre Șeica Mare spre Boarta de către un bărbat din Șeica Mare, în vârstă de 70 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 20:10, pe DJ 141A, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic un autoturism condus dinspre Șeica Mare spre Boarta de către un bărbat din Șeica Mare, în vârstă de 70 de ani. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în acest caz s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 08:05, în localitatea Copșa Mică, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un sibian în vârstă de 34 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 28 februarie a.c., în jurul orei 00:50, în localitatea Alțâna, polițiștii au identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat din Avrig,  în vârstă de 55 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere. În cauză au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 februarie a.c., în jurul orei 22:15, pe str. XIII din Cristian, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cristian spre Sibiu, un bărbat din Broșteni, în vârstă de 24 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*