Avarie la rețeaua de alimentare a rezervoarelor de apă la Avrig | ACTUALIZARE

Localitățile Avrig, Bradu, Mârșa și Racovița au rămas fără apă.

SC Apă Canal SA Sibiu anunță că în vederea remedierii unei avarii produse la conducta de transport care alimentează rezervoarele de înmagazinare Avrig, se sistează furnizarea apei potabile în localitățile Avrig, Bradu, Racovița și Mârșa.
La fața locului au fost mobilizate echipe de intervenție. Se estimează că reluarea furnizării în cele trei localități va fi posibilă în dimineața zilei joi, 1 februarie.
„SC Apă Canal SA Sibiu își cere scuze tuturor abonaților săi afectați de acest incident, produs independent de dorința sa. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269.222.777, telverde 08008.202.202”, transmit reprezentanții operatorului.

ACTUALIZARE ora 19.57: A început operațiunea de sudare a segmentului din oțel al conductei. Localitatea Racovița a rămas și ea fără apă. Reluarea furnizării se va face, conform anunțului inițial, mâine dimineață.

ACTUALIZARE 01.02, ora 8.30: În toate cele patru localități afectate de avaria de ieri după-amiază, a fost reluată furnizarea apei, în această dimineață, în jurul orelor 5.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*