Avarie la rețeaua de apă din Cisnadie. Furnizare întreruptă pe mai bine de 20 de străzi | ACTUALIZARE

ACTUALIZARE 23 noiembrie: Reprezentanții societății Apă Canal SA au anunțat, în această dimineață, la ora 7.30, că echipele de intervenție au finalizat lucrarea de remediere a conductei magistrale, astfel încât, la această oră, furnizarea apei în Cisnădie se face la parametrii normali.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Peste 20 de străzi din orașul Cisnădie rămân fără apă, din cauza unei avarii la conducta magistrală.

SC Apă Canal SA Sibiu anunță că, din cauza unui  defect apărut la conducta magistrală din avalul rezervorului de înmagazinare a apei potabile (zona Dealul lui Grigore), va fi sistată furnizarea pe următoarele străzi din Cisnădie: Țesătorilor, Stupului, Merilor, Caișilor, Vișinilor, Trandafirilor, Sibiului, Măgurii, Stejarului, Prejbei, Livezii, Chateau Thierry, Băilor, 1 Decembrie, Cetății, Piața Nouă, Lacului, Lungă, Dezrobirii, Mihai Eminescu, Herman Gmeiner, Prunului și Crinului.

Echipele de intervenție au fost mobilizate la fața locului, avaria urmând a fi remediată în cel mai scurt timp posibil, potrivit operatorului.

SC Apă Canal SA Sibiu a pus la dispoziția abonaților apă menajeră prin intermediul unei autospeciale ce staționează în zona magazinului Profi de pe str. Stejarului.

Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*