Azi la FITS: Intrați și vă minunați!

Detașează-te de agitația și forfota urbană și regăsește-ți starea de liniște și bucurie în Piața Mică, la Luminarium Katena!

Începând de astăzi și până duminică seara, organizatorii FITS împreună cu cei de la Architects of Air au pregătit special pentru tine 1.000 de metri pătrați de labirint. „Luminarium Katena reprezintă un labirint în care oamenii intră pentru a se cufunda în lumina și culori radiante. Încă din 1992, instalațiile companiei Architects of Air au fermecat peste trei milioane de vizitatori din 43 de țări din întreaga lume”, povestesc „arhitecții aerului”.

Cu nu mai puțin de patru cupole și doi „copaci”, labirintul, inspirat din frumusețea geometriei naturale, precum și din arhitectura islamică, are pasaje în formă de spirală și mici cupole asemănătoare formelor gasite în bazarele în Iran. Efectul surprinzător este întregit de muzica ambientală creată de David Bickley.

După ce te-ai pierdut sau regăsit în labirintul din Piața Mică, dă o fugă în Piața Mare a orașului unde spaniolii de la „Guixot de 8” ne invită la „Hai să ne jucăm de-a bicicleta”, un show la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat.


Viorica MAIER

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat