Biletele pentru marea gală de premii Media Music Awards, eveniment desfăşurat la Sibiu, în data de 4 octombrie, vor fi puse în vânzare astăzi.

Tichetele de acces în zona evenimentului au preţul de 10 lei şi vor putea fi achiziţionate din Centrul Comercial Shopping City Sibiu. Pe 4 octombrie, biletele vor putea fi cumpărate direct din punctele de vânzare din Piaţa Mare a Sibiului.

Evenimentul desfăşurat în faţa a zeci de mii de oameni este organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale, şi va fi susţinut de Kiss TV si Kiss FM. Media Music Awards va fi locul de întâlnire a celor mai în vogă artişti români ai momentului. În cadrul galei vor cânta şi vor fi premiaţi cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet. Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral sunt doar câţiva dintre artiştii care vor suţine recitaluri în cadrul marelui eveniment muzical. La gală vor fi prezenţi directorii de programe ai radio-urilor ale căror difuzări au fost luate în calcul pentru stabilirea premiilor.

Artiştii premiaţi vor fi încadraţi în următoarele categorii: Best Male, Best Female, Best New Artist, Best Hip Hop, Best Pop, Best Dance, Best Song, Best Rock, Best Dj, Best Group, Best Featuring, Best Video, Fastest Climber, Kiss Award, Media Forest Special Award, Best Online (Trilulilu), Fans Like Award.Media Music Awards devine astfel prima decernare de premii total transparentă şi de necontestat din România, pe baza rapoartelor întocmite de Media Forest în perioada 1 octombrie 2011 – 1 octombrie 2012.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti ai momentului, pentru a-şi ridica trofeele meritate şi a oferi recitaluri live de calitate, în semn de mulţumire faţă de staţiile media care i-au difuzat în ultimele 12 luni.

Evenimentul se doreşte a fi impresionant totodată şi prin regia scenică specială (sunet, lumini, scenotehnică, videotehnică, efecte speciale) pregătită pentru fiecare artist şi moment în parte. Colaborarea cu cea mai mare firmă de scenotehnică şi organizare de evenimente din Transilvania va asigura succesul şi calitatea regiei scenice.

Spune-ți părerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*