Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac se pregătește pentru al 12-lea sezon. Ce surprize îi așteaptă pe turiști la iarnă

Construit exclusiv din blocuri tăiate din apa înghețată a lacului Balea, Hotelul de Gheață nu este doar un loc de cazare, ci și o operă de artă unică.

Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac a devenit, din 2005 și până în prezent, atracția de iarnă nr. 1 în Transilvania, fiind vizitat de 285.000 de turiști din toate colțurile lumii, de la președintele Klaus Iohannis, la vedete ca Maia Morgenstern sau Jean-Claude van Damme, potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor.

În fiecare an, hotelul și restaurantul de gheață abordează o tematică diferită. Dacă, în trecut, teme ca „Baroque“, „Europa“ și „Hollywood“ ne-au încântat privirea, anul acesta „Muzica” este vedeta sezonului. Fiecare cameră va purta numele unei personalități importante a muzicii românești sau internaționale.

„Faptul că Hotelul de Gheață există doar până îl topește soarele, în luna aprilie, garantează o experiență unică fiecărui vizitator. Șansa să vedeți hotelul de anul acesta există doar o dată în viața dvs.“, spune Bernhard Moestl, director de marketing al Hotelului de Gheață.
Alături de Hotelul de Gheață, se va deschide pentru amatorii de aventură și un winterpark, unde turiștii se vor putea distra cu snowmobile, rafting și tubing.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*