Bărbat dispărut

Familia unui sibian de 31 de ani a sesizat I.P.J. Sibiu cu privire la faptul că din data de 8 ianuarie nu au mai reuşit să ia legătura cu fiul lor, stabilit în Germania unde lucrează cu contract de muncă.  

PaisPoliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării unui bărbat – Dumitru-Adrian Păiş, în vârstă de 31 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, după ce familia tânărului a sesizat faptul că ultima legătură telefonică au avut-o cu acesta în data de 8 ianuarie a acestui an. Familia a relatat faptul că tânărul lucrează în Germania din 2013, iar de cel puţin 3 ori pe săptămână vorbesc la telefon.

Bărbatul are 1,80 metri înălţime, 80-85 kg, păr şaten, ochi căprui, păr şaten, fir drept, tuns scurt, ten deschis, faţă ovală, constituţie atletică. Ca şi semne particular, prezintă numeroase aluniţe pe spate.

„Persoanele care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.”, face apel subcomisarul Luciana Balteş, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*