Barbu: „Cea mai bună cursă“

Echipajul sibian Sebastian Barbu – Bogdan Iancu confirmă începutul perfect de sezon, reușind al treilea podium consecutiv în Campionatul Național de Raliuri Betano, de această dată  la Raliul Argeșului.

Sibienii au avut un început bun și chiar dacă prima zi a fost marcată de ploaie, au reușit să termine fiecare probă din prima zi în top 3, iar la final au ajuns în parcul de service pe poziția a doua. Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au avut o evoluție constantă și în ziua a doua, reușind să termine fiecare probă cu cel de-al doilea timp.

Pe 2 la general

Astfel, după locul 3 obținut la Brașov și Maramureș, cu locul secund din Raliul Argeșului, echipajul sibian a urcat și pe 2 la general cu un total de 110,20 de puncte. „Aceasta a fost fără îndoială cea mai bună cursă a mea de până acum. Din nou am avut parte de o vreme foarte schimbătoare, dar de data aceasta nu am mai ales greșit anvelopele. Nu a fost un raliu ușor și mă bucur că s-a terminat cu bine. Am avut timpi competitivi pe fiecare probă și asta este ceea ce mă motivează și mai mult. Mii de mulțumiri echipei de asistență tehnică pentru mașina de concurs, partnerilor prietenilor, familiei și fanilor acestui sport minunat. Mulțumesc pentru încurajări și sper să ne revedem cât mai repede pe probele speciale”, a mai adăugat Sebastian Barbu, la finalul etapei a cincea din sezonul 2021 în Campionatul Național de Raliuri.

Încă 3 participări

Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor mai participa în aceest sezon la Raliul Sibiului (30-31 iulie), Raliul Iașului (3-4 septembrie) și Raliul Clujului (24-26 septembrie). Echipajul sibian este susținut de partenerii Pavel Group, Gorgandin, Jifa, Geometrica Architects, Yiippi Mango, EGLO Romania, naceleup.ro și Magnolia Residence Sibiu!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*