Baschet masculin: Galben-albaștrii primesc vizita celor de la Dinamo | VIDEO

CSU Atlassib Sibiu primește, astăzi, de la orele 19.45, la Sala Transilvania, vizita celor de la Dinamo București. Elevii lui Dan Fleșeriu se declară încrezători în șansele lor și speră într-o nouă victorie.Înaintea partidei cu Dinamo București, Michael Harrison s-a arătat optimist. “Echipa noastră este încrezătoare înaintea acestui meci și cred că avem șansa la o victorie. Credem că ne-am pregătit bine și avem jucători mai buni, cu mai multă experiență, lucruri care ar trebui să ne ajute să facem o victorie. Avem nevoie de suportul fanilor. Ne dau multă energie și fac o treabă foarte bună”, a apreciat acesta.

Dan Fleșeriu crede că meciul cu Dinamo va fi unul echilibrat și este greu să vorbim de o favorită. “Ne aflăm în fața unui  meci important și vom juca la victorie. Întâlnim o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Ei joacă împreună ca o echipă, fără a avea individualități pregnante. În clasament, Dinamo are cam aceeași linie cu a noastră, așa că o victorie, dacă vom reuși să o facem, va fi extrem de importantă în perspectiva clasamentului la finalul primei părți a campionatului. Dinamo a jucat foarte bine și în presezon, iar noi am fost printre puținii care am câștigat împotriva lor (n.r. la Memorialul Tordai). Ei au jucat bine și în campionat și au făcut victorii la echipe importante, la unele la care noi nu am reușit. Dar au și pierdut la unele echipe cu care noi am câștigat. Nu știu însă dacă sunt la fel de constanți ca și noi, dar, cu siguranță, au ca principal atu, ca și noi, faptul că joacă împreună ca o echipă și au un antrenor care are trecute în CV multe campionate câștigate. Va fi o bătălie în adevăratul sens al cuvântului. Nu cred că putem vorbi, înaintea acestui meci, de o favorită. Sper ca noi să putem avea mai multe șanse datorită spectatorilor care sunt convins că vor umple sala și ne vor susține pe parcursul celor 40 de minute. Ei vor fi, cu adevărat, cei care vor face diferența”, a spus Fleșeriu.

Meciul cu Dinamo începe la orele 19.45 și va fi transmis în direct pe Digi Sport.

În etapa viitoare, CSU Atlassib Sibiu joacă tot pe teren propriu, sâmbătă, 6 decembrie, de la orele 20.00, la Sala Transilvania.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*