Bătaie în ultima etapă

Handbal Club Sibiu a încheiat cu o înfrângere ultima partidă disputată în campionat, în Sala Transilvania. Echipa sibiană a fost învinsă de CS Universitar Politehnica Timișoara, în etapa a 19-a a Diviziei A, scor 32-35.

Accidentările i-au pus probleme antrenorului sibian. Matei Damian s-a văzut nevoit să improvizeze pe postul de pivot încă din debutul meciului, când Adrian Cerghit a părăsit terenul. Prima parte a partidei a fost echilibrată, cele două formații mergând cap la cap. Timișorenii s-au desprins la 3 goluri înainte de pauză și au reușit să se mențină la conducere până în minutul 40, când Radu David aducea egalarea. HC Sibiu a reușit să preia conducerea câteva minute mai târziu, însă oaspeții au gestionat mai bine finalul și s-au desprins din nou, câștigând partida la o diferență de 3 goluri. „Mă așteptam să fie un meci greu. Am avut și ghinion, pentru că pivotul nostru, Adrian Cerghit, s-a accidentat. Ceilalți doi titulari ai postului, Răzvan Briotă și Mihai Blaga, sunt și ei accidentați. A trebuit să ducem partida în puțini jucători și cred că asta s-a văzut, am improvizat pe pivot și acest lucru a cântărit mult. Păcat de efortul depus de băieții care au intrat pe teren. Felicitări pentru cei de la Timișoara, s-au bătut până la final și au câștigat azi”, a declarat Damian. Din lotul HC Sibiu au lipsit și Bogdan Verza, Paul Giurgiu și Gabriel Șofronici, toți trei cu accidentări mai vechi. Adrian Pasere s-a remarcat în partida de duminică, marcând 13 goluri. Pentru HC Sibiu au mai înscris Darius Apolzan 8 goluri, Radu David 5, Robert Micloș 4, Florin Ramba 1, Robert Fekete 1.

HC Sibiu va sta în etapa 20 a Diviziei A, urmând să joace o nouă partidă în deplasare, cu CSU Constantin Brâncuși Tg. Jiu, în data de 13 mai.


Cosmin PAL

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*