Bătaie pentru un loc de parcare

Un sibian în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătut pentru că parcase pe un teren proprietate privată.

foto: Daniel Băluță

Ieri, în jurul orei 12.30, Poliţia municipiului Sibiu a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Constituţiei, într-o parcare din curtea unui imobil, a izbucnit o altercaţie între mai multe persoane.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat că altercaţia a fost generată de parcarea unui autoturism pe o proprietate privată fără acordul deţinătorului terenului. Conflictul a degenerat în acte de violenţă, proprietarul locului de parcare, un sibian în vârstă de 34 de ani, suferind vătămări corporale pentru care a avut nevoie de îngrijiri medicale în cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Sibiu, însă fără a necesita internarea.

„A fost identificat autorul agresiunii, un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, faţă de care s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în data de 11 septembrie, să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de  tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere, lovire sau alte violenţe, respectiv ameninţare. Cercetările continuă la nivelul Poliţiei municipiului Sibiu”, informează agentul șef adjunct Elena Welter, purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*