BC CSU Sibiu face deplasarea la BC Mureș Tg. Mureș

Baschetbaliștii sibieni au plecat ieri la Mureș, acolo unde vor juca astăzi, de la orele 17.00, partida din etapa a VIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu echipa vicecampioană BC Mureș Tg. Mureș.

„Băieții sunt în formă fizică bună și, din  fericire, nu avem accidentări. Toată lumea își dorește  un rezultat pozitiv, dar mai ales să facem un joc bun, care să confirme faptul că victoria cu BCM U Pitești, din etapa anterioară, nu a fost întâmplătoare. Evident că echipa din Târgu Mureș este favorită, îi felicit pe aceast cale pentru calificarea mai departe din Cupele Europene, calificare care le-a survenit în urma unui joc foarte bun. Noi însă mergem acolo hotărâți să facem un meci bun, să dăm maximul posibil, în așa fel încât să ne apropiem victoria”, a spus Dan Fleșeriu, antenorul principal al BC CSU Sibiu.

Dan FLEȘERIU

Dan FLEȘERIU

Partida din Liga Națională de Baschet Masculin, dintre BC CSU Sibiu și BC MureșTg. Mureș, de sâmbătă, 12 noiembrie, este programată să înceapă la ora 17:00, și va fi transmisă LIVE pe DigiSport 3.

Juniorii Under 18 ai clubului sibian joacă pe teren propriu, în sala de la Șura Mică, în compania celor de la CSM Miercurea Ciuc, azi, de la ora 12:00. Elevii lui Alexandru Kovacs, cei care au terminat sezonul trecut pe locul III, au un bilanț de 4 victorii din tot atâtea meciuri disputate și se află pe primul loc în grupă. Echipa antrenată de Alexandru  Rubint, BC CSU Sibiu Under 16,  joacă duminică, 13 noiembrie, de la ora 11:00 cu CSS Sibiu, la sala din parcarea teatrului. Aceștia au reușit trei victorii, din patru meciuri deja disputate în actualul sezon, și se clasează tot pe primul loc în grupă.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat