BC CSU Sibiu întâlnește SCM U Craiova în Cupa României

BC CSU Sibiu va întâlni SCM U Craiova în sferturile de finală ale Cupei României. Confruntarea se va disputa în luna martie, în sistem tur-retur, iar câștigătoarele se vor duela pentru trofeul pus în joc, în Final Four-ul competiției, programat să se desfășoare în luna aprilie.

Astăzi, la sediul Federației Române de Baschet a avut loc tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României. BC CSU Sibiu, alături de U-BT Cluj-Napoca, CSM CSU Oradea  și Steaua București s-au calificat direct pentru această fază a competiției, iar SCM Timișoara, SCM U Craiova, BCM U FC Argeș Pitești și Dinamo Știința București, au intrat în sferturile de finale după duelurile din primele tururi ale Cupei României. Partidele vor avea loc în perioada 13-20, în sistem tur-retur, iar câștigătoarele se califică pentru Final Four-ul Cupei României 2018/2019.

BC CSU Sibiu va disputa primul meci al dublei manșe cu SCM U Craiova, pe teren propriu, în 13 martie, urmând ca returul să se joace la Craiova în 20 martie.

”Luna martie va fi una extrem de încărcată și cu multe dueluri dificile. În Cupa României vom întâlni SCM U Craiova și ne dorim extrem de mult calificarea în Final Four. Sunt convins că echipa noastră are forța necesară pentru această calificare și ne gândim serios ca, în cazul calificării, să participăm la licitația de atribuire a organizării turneului final al competiției din 17-18 aprilie. Sibiul a demonstrat și în urmă cu doi ani că are capacitatea de a organiza acest turneu la un nivel înalt și să ofere iubitorilor de baschet o experiență senzațională, iar acum vom încerca să demonstrăm că putem să o facem și mai bine”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

În campionat, BC CSU Sibiu a întâlnit SCM U Craiova de trei ori, echipa lui Fleșeriu a reușind să câștige două partide, ambele disputate pe teren propriu.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat