BC CSU Sibiu învinge Piteștiul și se pregătește de deplasarea la Oradea

BC CSU Sibiu a câștigat primul meci de pe teren propriu din 2019, cu BCM U FC Argeș Pitești, scor 104-86 (26-27, 26-24, 29-19, 23-16) și se pregătește pentru următorea etapă care se va desfășura în deplasare.

Partida de la Oradea se va juca vineri, 1 februarie, de la ora 17.30, și va fi transmisă în direct pe DigiSport.

Baschetbaliștii sibieni au făcut un meci bun, aseară, în fața propriilor fani care au umplut la refuz Sala Transilvania. Deși au avut un start de partidă mai modest, în a doua repriză apărarea galben-albaștrilor a dat mai multe roade și au reușit să își țină departe adversarii. Sferturile III și IV au fost decisive în adjudecarea victoriei, iar BC CSU Sibiu rămâne neînvinsă pe teren propriu în actuala stagiune și după acest meci.

”Am făcut un meci bun în atac. Am fi vrut să facem un meci mai bun și în apărare. Nu am reușit în prima repriză să îi oprim deloc. Am fost întotdeauna întârziați, dar e bine că băieții au reușit, în repriza a doua, să se automotiveze și să facă o apărare ceva mai bună. E adevărat că am și schimbat ceva la pauză iar acest lucru a dat rezultat. Îi felicit pe băieți și sper să urcăm câte un pas, în fiecare săptămână, de acum încolo, pentru că, probabil, putem juca mai bine de atât”, a declarat antrenorul Dan Fleșeriu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Justas Tamulis 28p, Kevin Hardy 27p, Monyea Pratt 15p, Lucas Tohătan 9p, Chris Cooper 9p, Isaiah Philmore 8p, Mirel Dragoste și Randal Falker câte 4 p.

Participă la discuție!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WhatsApp chat