BC CSU Sibiu joacă meciurile 3 și 4 ale semifinalelor

Baschetbaliștii sibieni joacă astăzi, de la orele 20:00, în deplasare, meciul al treilea din seria semifinalei cu CSM CSU Oradea, urmând ca meciul al patrulea al seriei să se joace duminică, tot la Oradea, de la aceeași oră.

foto: Dragoș Dumitru

După primele două partide ale seriei, disputate în Sala Transilvania, încheiate cu 1-1 la general, seria din semifinale se mută la Oradea, acolo unde galben-albaștrii speră la cel puțin o victorie.

„Urmează meciurile de la Oradea, deosebit de grele pentru noi, deoarece am cedat în primul meci și am pierdut avantajul terenului propriu. Evident că mergem cu gândul de a întoarce avantajul în favoarea noastră și de a reuși măcar o victorie acolo, lucru greu de realizat. Spun asta pentru că jucătorii de la Oradea sunt obișnuiți cu fazele  finale ale competiției. Aștept de la jucătorii noștri să aibă o atitudine corectă, așa cum au avut în meciul al doilea de pe teren propriu și, de asemenea, mă aștept să nu renunțe niciodată la luptă, așa cum suporterii noștri și toți cei care îi susțin și au venit de-a lungul timpului alături de noi, au demonstrat că fac. Nu avem voie să renunțăm, până la ultimul fluier și să sperăm că venim înapoi cu seria, acasă”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Ambele partide vor fi transmise în direct pe DigiSport. Dacă va fi nevoie, meciul 5 al seriei ar urma să se dispute miercuri, 30 mai.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*